تتر با هدف تبدیل شدن به بزرگ‌ترین ماینر بیت کوین۵۰۰ میلیون دلار در استخراج بیت کوین سرمایه‌گذاری می‌کند

تتر با هدف تبدیل شدن به بزرگ‌ترین ماینر بیت کوین۵۰۰ میلیون دلار در استخراج بیت کوین سرمایه‌گذاری می‌کند

تتر، شرکت پشتیبان استیبل کوین USDT، برنامه‌ریزی کرده‌است طی شش ماه آینده، با سرمایه‌گذاری 500 میلیون دلاری خود به بزرگترین ماینر بیت کوین تبدیل شود.

گزارشات حاکی از این است که این شرکت قصد دارد در اروگوئه، پاراگوئه و السالوادور مزارع اختصاصی استخراج خود را راه‌اندازی ‌کند. گفته‌می‌شود هدف تتر دستیابی به حدود ۱% از هش‌ریت شبکه بیت کوین خواهد بود و این تاسیسات ظرفیتی بین 40 تا 70 مگاوات (مگاوات) خواهند داشت. بر این اساس، ظرفیت مصرف برق استخراج بیت کوین تا پایان سال ۲۰۲۵ قرار است به ۴۵۰ مگاوات برسد.

برنامه تتر در سال آینده محدود به سرمایه‌گذاری در استخراج بیت کوین نخواهد بود

پائولو آردوینو،‌مدیرعامل تتر انتظار دارد عملیات استخراج این ارز دیجیتال را تا پایان سال به 120 مگاوات افزایش یابد و تا پایان سال 2025 به 450 مگاوات برسد. این شرکت همچنین در حال بررسی ساخت تاسیسات 300 مگاواتی است. آردوینو می‌گوید:« برنامه تتر در سال ۲۰۲۴ محدود به سرمایه‌گذاری در استخراج بیت کوین نخواهد بود.» وی از ۵ پروژه شگفت انگیز برای تتر در سال آینده صحبت کرد که تنها یکی از آن‌ها سرمایه‌گذاری در استخراج بیت کوین است. آردوینو تاکید می‌کند که شرکت تتر برای تبدیل شدن به بزرگ‌ترین استخراج کننده بیت کوین عجله‌ای ندارد و قصد دارد گام به گام پیشروی کند.

جامعه ارزهای دیجیتال واکنش‌های ضد و نقیضی را به این خبر نشان داده‌اند. در حالی که برخی آن را یک پیشرفت مثبت برای سرمایه‌گذاری در صنعت استخراج می‌دانند، برخی دیگر نگران متمرکزشدن صنعت استخراج در دستان چند شرکت معدود می‌باشند. مانند نگرانی که برای مایکرواستراتژی نیز وجود دارد. چنانچه به هر دلیلی مثلا، رسیدن به حد سود موردنظر یا ورشکستگی، این شرکت‌ها اقدام به فروش بیت کوین‌های خود کنند، کل بازار کریپتو را تحت تاثیر قرار خواهند داد.

نگرانی دیگر کاربران،‌ بحث آلودگی زیست محیطی ناشی از استخراج ارز دیجیتال می‌باشد. در ایالات متحده، تخمین زده می‌شود که استخراج در هر سال بین ۲۵ تا ۵۰ میلیون تن کربن دی‌اکسید کربن ایجاد می‌کند. قابل توجه است که این سطح از انتشار گاز با میزان تولید سالانه مصرف سوخت دیزل در بخش راه آهن آمریکا مقایسه می‌شود.

منبع
برچسب‌ها

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.