معرفی بهترین اپلیکیشن‌های اینترنت اشیاء در سال 2023

معرفی بهترین اپلیکیشن‌های اینترنت اشیاء در سال 2023

هرروزه به تعداد تلفن‌های همراه که به اپلیکیشن‌های اینترنت اشیاء (IOT) متصل می‌شوند افزایش میابد. اتصال فعال بیش از 15 میلیارد دستگاه به این فناوری نو این موضوع را اثبات می‌کند.

بیشتر بخوانید: اینترنت اشیاء چیست؟

گفته‌میشود سرمایه بازار جهانی اینترنت اشیا در سال 2023 حدودا 1.1 تریلیون دلار شده‌است. مواردی مانند کنترل خانه، ساختمان، ماشین از راه دور، مشاهده و بهبود عملکرد این دارایی‌ها و ردیابی مکان آن‌ها از جمله مواردی است که بیشترین حجم سرمایه بازار را به خود اختصاص داده‌اند. طبق گزارشات، درآمد بازار جهانی اینترنت اشیا در سال 2023 تقریباً 293.2 میلیارد دلار است. تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت اشیا تا پایان سال 2023 می‌تواند از مرز 16 میلیارد نیز فراتر رود. بنابراین، دانستن موارد کاربردی اینترنت اشیا می‌تواند به شما در زمینه فعالیتتان کمک شایانی بکند. در این مقاله با کاربردهای مختلف اینترنت اشیا در بخش‌های مختلف و اپلیکیشن‌های این حوزه آشنا خواهیم شد.

محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های اینترنت اشیاء پیرامون چه موضوعاتی ساخته‌ شده‌اند؟

اینترنت اشیا یک فناوری موثر جهت ادغام بین دنیای واقعی و سیستم‌های کامپیوتری است. اپلیکیشن‌های‌ IoT باید فراتر از یک اتصال ساده، کاربر را از دسترسی کامل به داده‌ها مطمئن کند. برای مثال، می‌توانید از داده‌های اینترنت اشیا برای درک نحوه عملکرد یک دستگاه خاص در شبکه استفاده کنید یا جزئیات مصرف باتری آن را به‌دست آورید.

بیشتر بخوانید: اینترنت اشیا چگونه دنیای واقعی را با متاورس ادغام می‌کند؟

شهر هوشمند با اپلیکیشن‌های اینترنت اشیاء

شهر هوشمند نمونه جالبی از اپلیکیشن‌های اینترنت اشیا در دنیای واقعی است که در واقع می‌تواند انقلابی در سیستم شهری آینده ایجاد کند. این اپلیکیشن می‌تواند دسترسی به خدمات شهری، هزینه‌های زندگی و افزایش کیفیت زندگی شهری را بهبود بخشد. با ساخت یک شهر هوشمند، رشد اقتصادی در کنار یک محیط زیست سالم و پایدار ممکن می‌شود.

Smart App City: اگر قهوه دوست دارید، می‌توانید با این برنامه نزدیک‌ترین کافی شاپ را پیدا و قیمت آن را مشاهده کنید.

CityVerve: کیفیت خدمات اتوبوسرانی با استفاده از گوشی‌های هوشمند افزایش یافته‌است. رانندگان می‌توانند با کمک این اپلیکیشن از محل دقیق توقف مسافران خود مطلع شوند، مسیرهای بهتر را پیدا کنند و مسافران را سریع تر به مقصد برسانند.

خانه‌های هوشمند با اپلیکیشن‌های اینترنت اشیاء

اگر شهرها می‌توانند با اینترنت اشیا هوشمند شوند، چرا این موضوع در مورد خانه‌ها صدق نکند؟ اپلیکیشن‌های محبوب  اینترنت اشیا همچنین بر ایجاد خانه‌های هوشمند نیز اصرار دارند. اپلیکیشن خانه‌های هوشمند برای کنترل لوازم خانگی مختلف، دزدگیرها، مصرف آب و برق استفاده می‌شوند. علاوه بر این، یک خانه هوشمند دارای سیستم‌های امنیتی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا نیز هست.

اپلیکیشن آمازون الکسا (Alexa): بیشتر با عنوان همه فن حریف خانه هوشمند آن را میشناسند. الکسا یک دستیار مجازی است که با صدا کنترل می‌شود و توسط شرکت آمازون ساخته شده‌است. این دستیار هوشمند می‌تواند کنترل خانه هوشمند شما را به عهده بگیرد.

Google Assistant: یا دستیار گوگل، که می توانید با استفاده از آندر یک  خانه هوشمند از لامپ، کلید، پریز، و دماپا را کنترل کنید.

اپلیکیشن هوم کیت اپل (Apple Home Kit): به جای داشتن تعداد زیادی از اپلیکیشن‌های مختلف خانه‌های هوشمند که به هم ارتباطی ندارند،  هوم کیت همه آنها را گرد هم می آورد. از طریق سیری ( Siri ) در iPad ، Apple Watch ، HomePod و Mac شما می‌توانید از خدمات آن استفاده کنید.

SmartThings سامسونگ: بدون اینکه حتی از روی مبل بلند شوید خانه‌تان را مدیریت کنید. برنامه SmartThings برای بررسی دستگاه‌های برقی و سایر موارد استفاده می‌شود.

وسایل نقلیه هوشمند

مفهوم خودروهای هوشمند قبل از ورود اینترنت اشیا در رمان ها یا فیلم‌های علمی-تخیلی نیز به چشم می‌خورد. وسایل نقلیه هوشمند پاسخی عالی به سوال «کاربرد فناوری IoT چیست؟» هستند. تجربه رانندگی با ماشین توسط این اپلیکیشن‌ها به طور کلی متحول خواهد شد. در حال حاضر، موبایل‌های متصل به اینترنت اشیاء می‌توانند به کنترل عملکردهای خاص خودرو بپردازند. به عنوان مثال، فناوری GPS در وسایل نقلیه می‌تواند در ناوبری مکان‌های مورد نظر کمک کند، از طرف دیگر دستگاه‌های هوشمند نیز می‌توانند در تعیین مسیر بهتر به مقصد به کار بیایند.

اپلیکیشن‌های Mastrack، MobiCoPilot و Motosafety: که هر یک با دستگاه‌های GPS فعال می‌شوند و به پورت تشخیصی وسیله نقلیه برای پیگیری آن‌ها متصل می‌شوند.

گردشگری با اینترنت اشیاء 

صنعت گردشگری نیز در استفاده‌های متنوع از اینترنت اشیا جا نمانده‌است. بهترین اپلیکیشن IoT در این صنعت بر بهینه‌سازی تخصیص وظایف کارکنان تمرکز دارد. مدیریت کارکنان هزینه‌های زیادی را برای هتل‌ها و استراحتگاه‌ها ایجاد می‌کند. اینترنت اشیا می‌تواند اتوماسیون وظایف خاص را تسهیل کند و بار مدیریت کارکنان را کاهش دهد.

برخی از صاحبان هتل‌ها ،راهنماهای موبایلی مانند Starwood و Hilton را معرفی کردند . مهمانان، دیگر نیازی به انتظار در پارکینگ ندارند. آن‌ها از طریق این اپلیکیشن‌ها، مطلع می‌شوند که اتاقشان آماده است.

تناسب اندام با اینترنت اشیاء 

مورد برجسته دیگری که اینترنت اشیا در سال 2023 به آن ورود پیداکرده، بحث تناسب اندام است. اپلیکیشن‌های تناسب اندام IoT به شما در مسیر اهدافتان برای رسیدن وبه وزن دلخواه کمک خواهد کرد. نظارت بر فعالیت‌های روزانه، الگوهای خواب و تعیین سطح گلوکز در بدن از جمله مواری است که این اپلیکیشن‌ها انجام می‌دهند.

Nike Training Club: این اپلیکیشن شامل بیش از ۱۸۵ روش تمرینی می‌شود و دارای ویدئوهای آموزشی و پلان‌های تمرینی متنوع است. Nike Training Club یک اپلیکیشن تمرینات فیتنس و ورزشی است که توسط برند Nike توسعه داده‌شده است.

AirForU: یکی از بهتیرن اپلیکیشن‌های حوزه تناسب اندام که با قابلیت گام شماری و یادآوری زمان تمرینات ورزشی به شما کمک می‌کند.

نتیجه‌گیری

برنامه‌های برتر اینترنت اشیا و محبوب‌ترین نمونه‌های استفاده از اینترنت اشیا در صنایع مختلف ثابت می‌کند که اینترنت اشیا دارای پتانسیل بالایی است. یکی از بزرگترین مزیت‌های اینترنت اشیا، امکان برقراری ارتباط گوشی‌های همراه با همدیگر است. برنامه‌های در حال ظهور در اینترنت اشیا، اکوسیستم جدیدی از پروتکل‌ها، دستگاه‌ها و شبکه‌ها را شکل خواهند داد.

بنابراین، انتظار امکان مدل‌های کسب‌وکار جدید و فرصت‌های شغلی در حوزه اینترنت اشیا کاملا منطقی است. آگاهی در مورد برنامه‌های کاربردی محبوب اینترنت اشیا چیزی بیش از یک مقدمه کلی است. بهتر است شما در مورد تنوع موارد استفاده از IoT ، اصول و نحوه پیاده‌ سازی آن در صنایع مختلف بیشتر بیاموزید.

 

منبع 101blockchains

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/iranital/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420