استارتاپ نورالینک با جذب ۴۳ میلیون دلار دیگر، مجموعا به ۳۲۳ میلیون دلار سرمایه دست یافت

استارتاپ نورالینک با جذب ۴۳ میلیون دلار دیگر، مجموعا به ۳۲۳ میلیون دلار سرمایه دست یافت

استارتاپ نورالینک موفق شد در یک دوره جذب سرمایه‌، مجدداً ۴۳ میلیون دلار دیگر سرمایه جذب کند. براساس اسناد کمیسون بورس و اوراق بهادار آمریکا  (SEC)، سرمایه قبلی استارتاپ نورالینک که توسط مؤسسه مالی فاندرز فاند (Founders Fund) جذب‌شده بود؛ از ۲۸۰ میلیون دلار به ۳۲۳ میلیون دلار افزایش یافته‌است. گفتنی است خرید سهام کمپانی نورالینک در چندین ماه اخیر توسط چندین سرمایه‌گذار بزرگ‌بوده و باعث ارتقاء و افزایش ارزش این استارتاپ شده‌است.

کمپانی نورالینک اخیراً اطلاعات جدیدی درباره ارزش کل خود منتشر نکرده‌است. اما به گزارش وبسایت رویترز در ماه ژوئن، ارزش این شرکت تقریباً ۵ میلیارد دلار تخمین‌زده می‌شود.

پروژه نورالینک (Neuralink) چیست؟

نورالینک (Neuralink) نام یکی از شرکت‌های ایلان ماسک است که در حوزه ساخت ایمپلنت مغزی فعالیت می‌کند. دانشمندان نورالینک در تلاشند تا بتوانند با استفاده از سیگنال‌های مغزی، کامپیوترها و ماشین‌ها را کنترل کنند. این تراشه‌ها نامشان رابط‌های مغز و کامپیوتر است و به اختصار BCI نامیده‌می‌شوند. تراشه‌های نورالینک از الکترودهای کوچکی استفاده می‌کنند تا هنگامی که در مغز قرار گرفتند بتوانند سیگنال‌های دریافتی نورون‌ها را بخوانند. سپس یک نرم‌افزار این سیگنال‌ها را رمزگشایی کرده و آنها را تبدیل به دستورات یا اقداماتی نظیر حرکت موس کامپیوتر یا یک بازوی رباتیک می‌کند. چیپ‌ست نورالینک که با نام N1 شناخته می‌شود برای کار گذاشته‌شدن در جمجمه طراحی شده‌است و در مجموع 8 میلیمتر قطر و تعداد زیادی سیم نازک برای اتصال دارد.

ایلان ماسک باور دارد که تراشه‌های مغزی راه درمان بسیاری از بیماری‌ها خواهد بود

ایلان ماسک در توضیحات خود دو کاربرد اصلی از این تکنولوژی را بیان کرد: اول، ‌کمک به افراد فلج برای اینکه بتوانند از دستگاه‌های دیجیتال به طور کامل استفاده کنند و دوم برای بازگرداندن بینایی به افرادی که آن را از دست داده‌اند. ماسک مدعی است که می‌توانند بینایی را حتی برای کسانی که هرگز قدرت بینایی نداشته‌اند و بطور مادرزاد کور متولد شده‌اند، بازیابی کنند. وی در صحبت‌های خود برای اثبات این مطلب مدرکی ارائه نداد، اما یک نمایش ویدئویی از چگونگی جای گذاری و استفاده از ایمپلنت نورالینک، که باعث تحریک مغز میمون می‌شود، نشان داد که جهان را در حیرت فرو برد.

استارتاپ تراشه مغزی ایلان ماسک موفق شده‌بود در اواخر بهار سال جاری پس از چندین بار تلاش ناموفق بالاخره مجوز FDA خود را از سازمان غذا و بهداشت آمریکا دریافت کند.

منبع

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.