OFAC، به‌دنبال جلوگیری از دور زدن تحریم با ارزهای دیجیتال است

 آژانس‌های دولتی می‌خواهند ابزار بیشتری برای ردیابی معاملات مشکوک با ارزهای دیجیتال داشته باشند. به همین دلیل استفاده از خدمات چینالیسیس (Chainalysis) را تمدید کرده‌اند.

نهاد کنترل دارایی‌های خارجی ایالات متحده (OFAC)،  درخواست تازه‌ای برای دریافت یک اشتراک دیگر از نرم‌افزار تحلیلی چینالیسیس ارائه کرده است. این درخواست در راستای تحقق اهداف آمریکا برای رهگیری تراکنش‌های بلاک‌چینی انجام می‌گیرد.

این دومین بار در یک ماه گذشته است که اداره کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا به‌دنبال ابزارهایی است تا در زمینۀ اهداف جهانی (OGT) از آنها بهره گیرد.

OFAC، یک سازمان اطلاعاتی مالی و اجرایی است که زیرنظر وزارت خزانه داری ایالات متحده فعالیت می‌کند وظیفۀ این نهاد، اجرای تحریم‌های اقتصادی و تجاری برای حمایت از اهداف امنیت ملی و سیاست خارجی ایالات متحده است.

هدف اصلی از استفادۀ نرم افزار این است که دولت ایالات متحده و شرکای خارجی در تحقیقات در مورد پولشویی و تأمین مالی تروریسم همکاری کنند.

از این نرم افزار چینالیسیس، برای تجزیه و تحلیل و ردیابی تراکنش‌ها و جمع آوری اطلاعات در مورد  طرفین این تراکنش‌ها استفاده می‌شود.سپس از این اطلاعات برای تکمیل لیست سیاه (SDN) افراد و نهادها استفاده خواهد شد.

رامکر (Ramker)، یکی از نرم افزارهای چینالیسیس است، که به مکان‌یابی نودهای سرور کمک می کند. از جمله بخش‌های دیگر این نرم‌افزار، ابزار واسابی دیمیکسینگ (Wasabi Demixing) است که به نهادهای قانونی امکان دسترسی به اطلاعات رمزنگاری‌شده‌ در تراکنش‌هایی که شفافیت کافی ندارند را مهیا می‌کند.

گزارشی از سوی شرکت تجزیه و تحلیل بلاکچین الیپتیک (Elliptic)، نشان داده است که مجرمان با استفاده از سرویس‌های میکسینگ (Mixing)، تلاش‌های خود در جهت دورزدن مراجع قضایی را بیشتر می‌کنند. این قبیل سرویس‌های به مجرمان این امکان را می‌دهد که با تلفیق تراکنش‌های غیرقانونی خود با مجموعه‌ای از تراکنش‌های دیگر،به ناشناس‌ماندن خود کمک کنند.

روش‌های دیگر درامان ماندن مجرمان از اقدامات قانونی، استفاده از کیف پول‌های ناشناس و بهره‌گیری از خدمات صرافی‌های قانون‌گذاری‌نشده که احراز هویت ندارند، است.

در ماه مارس، صرافی ارزهای دیجیتال کوین‌بیس اعلام کرد داد که تعدادی از تراکنش‌های آن در حال بررسی توسط OFAC برای نقض احتمالی قوانین تحریم‌های ایالات متحده است. ولی هیچ‌گونه تخلفی دیده نشده است.

این نهاد (OFAC)، در ماه فوریه، شرکت پیت‌پی (BitPay) را به دلیل ارائه خدمات به مناطق تحریم شده، نیم میلیون دلار جریمه کرد.

 

منبع: cointelegraph

برچسب‌ها

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.