سومین رویداد ۹ ژانویه (پیشامدی بر بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال ایران) برگزار شد

سومین رویداد ۹ ژانویه (پیشامدی بر بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال ایران) برگزار شد

سومین دوره رویداد ۹ ژانویه در تاریخ ۱۹ و ۲۰ دی‌ماه امسال با حضور مدیران و فعالان صنعت کریپتو، بلاکچین و دارایی دیجیتال و دیگر صنایع مرتبط ازجمله سرمایه‌گذاری، مشاوره و بازارهای مالی برگزار می‌شود.

این رویداد دو روزه که با پنل‌ها و سخنرانی‌های متنوع برگزار می‌شود بر فناوری‌ها و نوآوری‌های این حوزه و بررسی جنبه‌های مختلف تحولات یک سال‌ اخیر و سناریوهای محتمل «رمزارز» و بازار آن در سال‌های آینده تمرکز خواهد داشت.

۹ ژانویه رویدادی است که قصد دارد با بحث‌های کارشناسی و آینده‌پژوهشی، تصویر روشن‌تری از فرصت‌ها و تهدیدهای بازار کریپتو و فناوری‌ها و نوآوری‌های مبتنی بر بلاکچین هم برای اکوسیستم کسب‌وکارهای نوآور و هم برای نظام اقتصادی و مالی کشور ارائه دهد.

هدف رویداد

سومین دوره رویداد «۹ ژانویه» همچون دوره‌های گذشته با هدف توسعه اکوسیستم ارز دیجیتال و بلاکچین کشور و فرصت‌های کسب‌وکاری و اقتصادی پیش‌روی فعالان این حوزه نوظهور برگزار می‌شود. امسال اما توجه به رشد اقتصاد و بازار دیفای و تحولاتی که صنعت مالی غیرمتمرکز رقم خواهد زد یکی از بخش‌های مهم محتوایی این رویداد است. رویدادی که تلاش دارد ضمن رصد دگرگونی‌هایی که ارزهای دیجیتال و فناوری‌های مرتبط با آن‌ها رقم‌زده به این پرسش پاسخ دهد که فرصت‌های این تغییرات برای کشورهای در حال توسعه از جمله ایران کدامند. همچنین کدام بخش از این تحولات می‌تواند تهدیدی برای زیرساخت‌های پرداخت یا متغیرهای تاثیرگذار بر کلیت اقتصاد کشور باشند.

بخش‌های اصلی رویداد ۹ ژانویه

بخش‌های اصلی این رویداد شامل کنفرانس، کارگاه ، نمایشگاه ، جایزه ، شبکه‌سازی و کاریابی می‌شوند.

این رویداد طی ۲ روز در کتابخانه ملی برگزار می‌شود، بخش کنفرانس آن در سالن قلم خواهد بود که از ۶ بخش تشکیل شده‌است. این بخش‌ها عبارت‌اند از:

  • اکوسیستم دارایی دیجیتال؛ عبور از مه
  • زنده ماندن در جهان بی‌رحم رمزارزها
  • آینده یک فناوری نوظهور
  • تنظیم‌گری و سندباکس و منابع انسانی
  • عبور از مه؛ پرهیز از مسیرهای اشتباه
  • بیم‌ها و امیدهای اکوسیستم بلاکچین ایران

در این رویداد فردا به پایان می‌رسد. ضمن رصد دگرگونی‌هایی که ارزهای دیجیتال به‌وجود آورده، به این پرسش پاسخ داده می‌شود که اکنون چه فرصت‌هایی برای کشورهای در حال توسعه از جمله ایران وجود دارد. همچنین کدام بخش از این تحولات می‌تواند تهدیدی برای زیرساخت‌های پرداخت یا متغیرهای تاثیرگذار بر کلیت اقتصاد کشور باشند.

منبع
برچسب‌ها

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.