BIS: بانک‌های مرکزی برای افزایش امنیت سایبری به هوش مصنوعی روی می‌آورند

BIS: بانک‌های مرکزی برای افزایش امنیت سایبری به هوش مصنوعی روی می‌آورند

بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی (BIS) به پتانسیل پذیرش گسترده هوش مصنوعی مولد یا زایشی اشاره کرده‌است. حوزه‌ای که بسیاری از بانک‌های مرکزی علاقه زیادی به آن دارند.

هوش مصنوعی مولد چیز جدید نیست و شاید شما هم تاکنون با آن سروکار داشته‌اید. در کل به نوعی از هوش مصنوعی که بر اساس الگوهایی که از داده‌های موجود آموخته‌است، داده‌های جدیدی را تولید می‌کند، generative AI یا هوش مصنوعی مولد می‌گویند. از آن می‌توان برای ایجاد تصاویر، ویدئوها و صداهای واقعی استفاده کرد. نمونه بسیار معروف آن نیز چت جی‌پی‌تی است.

اکنون BIS، یک موسسه مالی بین‌المللی متشکل از 63 بانک مرکزی و مقام پولی، از 32 عضو بانک مرکزی خود برای ارزیابی علاقه آن‌ها به استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی مولد برای امنیت سایبری نظرسنجی کرده‌است. در نتیجه این نظرسنجی آمده‌است:

«بیش از دو سوم (71٪) پاسخ دهندگان در حال حاضر از هوش مصنوعی استفاده می کنند و 26٪ برنامه هایی برای گنجاندن چنین ابزارهایی در عملیات خود طی یک تا دو سال آینده دارند.»

این بانک پیش‌بینی می‌کند که همه اعضای آن از هوش مصنوعی مولد برای تقویت اقدامات امنیت سایبری داخلی خود استفاده کنند. بانک‌های مرکزی که قبلاً هوش مصنوعی مولد را پیاده‌سازی کرده‌اند، اثربخشی آن را در تشخیص تهدیدات سایبری در مقایسه با ابزارهای سنتی تحسین کرده‌اند.

علاوه بر این، ابزارهای هوش مصنوعی مولد زمان واکنش بانک‌ها به حملات سایبری را تسریع‌کرده و به شناسایی روندها و ناهنجاری‌های مشکوک کمک کرده‌است. با این حال، رایج ترین نگرانی برای بانک‌های مرکزی، هزینه های مرتبط با پیاده‌سازی ابزارهای هوش مصنوعی مولد است.

منبع: cointelegraph

برچسب‌ها
هوش مصنوعی

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/iranital/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427