هوش مصنوعی چارم می‌تواند در تشخیص و درمان تومور مغزی به پزشکان کمک کند

هوش مصنوعی چارم می‌تواند در تشخیص و درمان تومور مغزی به پزشکان کمک کند

طبق گزارش‌ها، دانشمندان موفق شدند یک ابزار هوش مصنوعی جهت تشخیص و درمان تومور مغزی بسازند.

این هوش مصنوعی طی فرایند جراحی پزشکان را راهنمایی می‌کند

دستگاه ارزیابی و بررسی هیستوپاتولوژی کرایوسکشن که به آن دستگاه چارم (Charm) نیز می‌گویند ابزاری است که تصاویر تومور مغزی گلیوما را تجزیه و تحلیل می‌کند. این ابزار می‌تواند به سرعت تومور را تشخیص دهد و به پزشکان کمک می‌کند تا بدون نیاز به جراحی‌های اضافی، درمان مناسب را انجام دهند. از این رو هم در وقت پزشکان صرفه‌جویی می‌شود و هم زمان جراحی کاهش می‌یابد. در حال حاضر روزها یا شاید هفته‌ها طول می‌کشد تا نتیجه نهایی درمان یک تومور توسط پزشکان مشخص شود. جراحان هنگام جراحی تنها بر اطلاعات دقیق این هوش مصنوعی تکیه می‌کنند. علاوه بر این، دستگاه چارم می‌تواند بین سلول‌های تومور بدخیم و خوش‌خیم تمایز قائل شود و درجه تومور را تعیین کند. گفتنی است تومورهای اولیه براساس میزان کشندگی به تومور مغزی خوش خیم و تومور مغزی بدخیم تقسیم می‌شوند. تومورهای خوش‌خیم یا غیر سرطانی درجه ۱ و ۲ و تومورهای بدخیم درجه ۳ و ۴ هستند.

این ارزیابی‌ها معمولاً توسط پاتولوژیست در طول جراحی انجام می‌شود با این حال دستگاه چارم می‌تواند طی 10 یا 15 دقیقه، ارزیابی‌ نهایی خود را ارائه دهد.

منبع cointelegraph

برچسب‌ها
هوش مصنوعی

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/iranital/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427