پایان قرنطینه‌های کرونایی، با کمک فناوری

آغاز ماه سپتامبر تنها به معنای بازگشت دانش آموزان به مدارس نیست بلکه بسیاری از بزرگسالان نیز با پایان تعطیلات تابستان، باید به پشت میزهای کار برگردند.

اما اکنون با همه‌گیری ویروس کرونا، اوضاع متفاوت است و نگرانی‌های سلامتی باعث شده که بسیاری همچنان دورکاری را به حضور در ادارات و دفاتر کار ترجیح دهند.

شرکتهای بزرگی همچون اپل، مایکروسافت، آمازون و گوگل به دلیل نگرانی از افزایش موارد ابتلا به سویه دلتای کرونا، بازگشایی دفاتر خود را بار دیگر به عقب انداختند؛ اما برای شرکت‌هایی که در تلاشند کارکنان را متقاعد کنند که دست‌کم چند روزی را در هفته در دفاتر کار حاضر شوند، دادن این اطمینان به کارکنان که در محیطی امن و سالم کار خواهند کرد، مهم است.

جدا از رعایت کردن پروتکل‌های بهداشتل، همچون ماسک زدن و تمیز کردن مرتب دست‌ها و سطوح، فناوری نیز می‌تواند برای ایجاد یک محیط امن به کمک این شرکت‌ها بیاید.

این تدابیر عبارتند از:

ورود بدون تماس

به کمک فناوری «کیو آر کد» (QR codes)، می‌توان تا جای امکان تماس کارکنان با یکدیگر و با اشیاء موجود در محیط کار را کم کرد. استفاده از این فناوری به کارکنان اجازه می‌دهد تا تنها پس از اسکن شدن این کد که معمولا روی تلفن‌های همراهشان است، وارد ساختمان شوند.از این فناوری می‌توان در آسانسورها و دیگر اتاق‌ها نیز استفاده کرد تا تماس افراد با سطوح نسبتاً آلوده همچون دستگیره‌ها و دکمه‌های آسانسور کم شود.

 

مدیریت تعداد

شرکت Density مستقر در سانفرانسیسکو به کمک سنسورهای مادون قرمزِ هوش مصنوعی می‌تواند حرکت کارکنان را در دفاتر ردیابی کند. البته این کار عجیب به نظر می‌رسد اما شرکت می‌گوید که هویت افراد را ناشناس نگه می‌دارد و وارد حریم خصوصی آنها نمی‌شود.

این شرکت می‌گوید از این شیوۀ کنترلی می‌تواند برای حفظ فاصله گذاری‌های اجتماعی در دفاتر نیز استفاده کند.

 

تمیز کردن فضاهای استراحت

کارکنانی که به دفتر بازگشته‌اند، احتمالا مایلند همچون گذشته از فرصت استراحت خود برای نوشیدن یک قهوه استفاده کنند و اینجا نیز یکی از مکان‌های انتشار ویروس می‌تواند باشد.

شرکت ایتالیایی «لاوازا» که در زمینه تولید قهوه فعال است، اپلیکیشنی را طراحی کرده تا بتوان از مسیر تلفن همراه خود، قهوه را سفارش داد و دکمه‌های ماشین قهوه را لمس نکرد.

دستگاههای قهوۀ شرکت «نستله» نیز به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا شما بتوانید تنها با نگه داشتنِ دست خود روی منو (و نه لمس آن) قهوه خود را انتخاب کنید.

دستگاه قهوه‌ساز آمریکایی Bunn نیز یک «کیو آر کد» نصب کرده که به شما امکان می‌دهد از تلفن یا رایانه خود برای سفارش نوشیدنی‌تان استفاده کنید.

 

از بین بردن ویروس کووید در هوا

ویروس‌های کووید از مسیر هوا نیز منتقل می‌شوند و به همین دلیل دستگاههای تهویه می‌توانند با شیوع آنها مقابله کنند.

باز کردن پنجره‌ها و درها کمک کننده هستند؛ اما اگر سیستم‌های تهویه و دستگاه‌های تصفیه هوا به خوبی کار کنند، می‌توانند ویروس‌ها را از بین ببرند.

در حال حاضر دستگاه‌های تصفیه هوای مجهز به چراغ‌های UV بسیار محبوب شده‌اند؛ زیرا ادعا می‌شود که می‌توانند ۹۹.۹ درصد از ویروس‌ها را از بین ببرند.

روبات‌ها یا پهپادهای ویروس‌کش که به چراغ‌های UV مجهز هستند نیز می‌توانند در دفاتر بزرگ مورد استفاده قرار بگیرند.

در دفاتری که این استانداردهای نوین به اجرا گذاشته شده، تمامی ویژگی‌های یک دفتر سالم که پیش‌تر ذکر شد دیده می‌شوند.

 

یورونیوز می‌گوید:

«ما باید اعتماد کارکنانمان را جلب کنیم و آنها را متقاعد کنیم که در داخل ساختمان‌ها بهتر از بیرون از آن‌ها محافظت خواهد شد.»

 

منبع: euronews

 

برچسب‌ها

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.