دستور العمل گروه ویژه اقدام مالی در خصوص دارایی‌های رمز نگاری شده و ارائه‌دهدگان سرویس آنان

گروه ویژه اقدام مالی (FATF) دستوالعمل طولانی در رابطه با دارایی‌های رمز نگاری بر پایهٔ استانداردهای ارائه شده که پتانسیل بازسازی صنعت ارزهای دیجیتال را در ایالات متحده آمریکا دارد، ارائه کرده است.

این دستوالعمل به مهمترین چالش‌های موجود در این صنعت اشاره می‌کند که شامل قانع کردن رگولاتورها، قانون‌گذاران و عموم مردمی که با پولشویی مقابله نمی‌کنند، می‌شود. همچنین این دستورالعمل در مورد بخش‌هایی از صنعت رمز‌ارزها که دیفای (DeFi) را به این حوزه وارد کرده‌اند و همچنین به رگولاتورهای آمریکا در رابطه با دیفای و استیبل‌ کوین‌ها نیز می‌پردازد. باید به این نکته اشاره داشت که دستورالعمل ارائه شده برای این صنعت، به موضوع توکن‌های غیرثلی یا همان NFT نپرداخته است و آن را به عنوان یک دارایی رمزنگاری نمی‌شناسد. وزارت خزانه‌داری آمریکا یکی از آژانس‌های دولتی می باشد که به طور کل از دستوالعمل‌های FATF پیروی می‌کند. موضوع دستوالعمل FATF در مورد دیفای کمی در ابهام قرار دارد و این گونه آغاز می‌شود:

برنامه دیفای، یک پروژه نرم افزاری دارایی‌های دیجیتال (VASP) نمی‌باشد. چرا که استانداردهای تکنولوژی و نرم‌افزاری را رعایت نمی‌کند.

این دستورالعمل اینجا ختم نمی‌شود و ادامه توضیح می‌دهد که پروتکل سازندگان، صاحبان، اپراتورها و دیگر اعضای موثر دیفای، ممکن است تحت تعریف FATF از VASP قرار گیرد.

منبع: cointelegraph

برچسب‌ها

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/iranital/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427