تجربه ام آر آی (MRI) با واقعیت مجازی و ردیابی حرکات چشم

محققان دانشکده کینگز لندن موفق به  گرفتن عکس ام آر آی با واقعیت مجازی شدند. آن‌ها یک سیستم واقعیت مجازی تعاملی ساختند که از آن برای گرفتن عکس و ام آر آی استفاده می‌شود.   

به گزارش مجله گزارشات علمی (Scientific Reports)، محققان امیدوارند این پیشرفت برای افرادی که از انجام ام. آر. آی هراس دارند، از جمله کودکان، افراد مبتلا به اختلالات شناختی، یا افرادی که دچار اضطراب یا ترس از فضای بسته هستند، سودمند واقع شود.

در شرایط معمولی، اسکن‌های انجام شده با دستگاه ام. آر. آی برای کودکان زیر پنج سال با ۵۰% خطا همراه است. به همین دلیل در اغلب بیمارستان‌ها از داروهای آرامش‌بخش یا حتی بیهوشی برای اسکن موفقیت آمیز کودکان استفاده می‌کنند.

برای گرفتن ام آر آی با واقعیت مجازی محققان یک هدست برای قرار دادن بیمار در محیط واقعیت مجازی ساختند که استفاده از آن در دستگاه ام. آر. آی. هیچ ضرر و آسیبی ندارد. طراحی این هدست به گونه‌ای است که نور از آن عبور نمی‌کند و در نتیجه کاربر هیچ سیگنال تصویری از محیط اطراف خود دریافت نمی‌کند که یادآور موقعیت او باشد و گرفتن ام آر آی با واقعیت مجازی را تسهیل کند. پس از اینکه هدست به درستی روی چشمان بیمار قرار گرفت، پروژکتور سیستم بلافاصله روشن می شود، محتوایی جذاب پخش می‌کند و سپس تجربه واقعیت مجازی تا پایان آزمایش ادامه می‌یابد.

به گفته محققان این روش در برطرف کردن حس (ناخوشایند بیماران هنگام) قرار گرفتن درون دستگاه ام. آر. آی. موفق بوده است زیرا در این تجربه دامنه دید فرد جای خود را به واقعیت مجازی می‌دهد و واقعیت مجازی با دیگر سیگنال‌های دریافتی هنگام ام. آر. آی، مانند صدای دستگاه، حرکت و ارتعاش میز، هماهنگ می‌شود.

منبع: sciencedaily

برچسب‌ها

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.