با بالا رفتن آمار کلاهبرداری در اتریش،دولتمردان خواستار تنظیم قوائد سختگیرانه در مورد ارزهای دیجیتال شدند.

به نظر میرسد کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال در اتریش در حال گسترش است.

نهادهای حکومتی در حالی خواستار تنظیم مقررات سختگیرانه در حوزه ارزهای دیجیتال هستند که بخش عظیمی از موارد کلاهبرداری در این کشور شامل ارزهای نامعتبر دیجیتال و سرمایه گذاری در این حوزه می باشد.

طبق گزارش 19 فوریه بلومبرگ و طبق اعلام نهاد ناظر بر بازارهای مالی اتریش،بیش از 60 درصد کلاهبرداری های ثبت شده در مورد ارزهای نامعتبر و سرمایه گذاری های این حوزه است.

FMA اعلام کرده که این کلاهبرداران از شبکه های اجتماعی مانند Telegram,TikTok جهت تبلیغات خود استفاده می کنند

و پیشنهادات دروغین خود را مطرح کرده و از آنها به عنوان دام برای قربانیان احتمالی استفاده می کنند.

در خصوص قوانین سختگیرانه در حوزه رمزارزها Klaus Grubrlnik سخنگوی FMA می گوید:تنظیم قوائد سختگیرانه و بازدارنده در این بخش بسیار برای ما مهم است،زیرا کلاهبرداری در حوزه های طلا و سهام بازارهای مالی همیشه وجود داشته ولی این کلاهبرداران به دلیل رشد بی سابقه ی رمزارزها و بازار های مربوطه،در حال گردش به سمت سودجویی از این بازارها هستند.

شیوع ویروس کرونا را می توان به عنوان یکی ار دلایل افزایش بی سابقه کلاهبرداری در سال 2020 دانست.

Hartwig Lögerوزیر دارایی اتریش در سال 2018 خواستار تدوین مقرراتی در حوزه ارزهای دیجیتال،برای جلوگیری از پولشویی در اتحادیه اروپا شد.در آن زمان آقای Löger مستقیما به کلاهبرداری  Optioment بیتکوین که به صورت هرمی انجام شده بود، اشاره می کرد.طرحی که باعث شد 12000 واحد این ارز از قربانیان گرفته شود.

گذشته از از کلاهبرداری های زیاد در اتریش،صرافی های سنتی در تلاش هستند که حجم معملات دیجیتال را افزایش دهند.

پلتفرم های معملاتی مانند بورس وین،بخشی از ارزرمزها را برای معامله به خود اضافه کرده اند،این یک نشانه روشن در بخش معملات ارزهای دیجیتال است.زمانی این اتفاق به وقوع می پیوندد که در بورس آمریکا،نهادهای مالی هنور تصمیم روشنی در این مورد نگرفته اند.

جدای از معملات در بورس،پرداخت توسط ارزهای دیجیتال نیز درحال رشد بسیار سریعی است.A1 یکی از بزرگترین اپراتورهای تلفن همراه در اتریش،درگاه پرداخت از طریق رمز ارزها را  در ماه ژوئن به قابلیت های خود اضافه کرذه است.

بنیاد  Iota در نوامبر 2020 با همکاری دانشگاه IT اتریش به  تحقیقات مفصلی در خصوص بلاکچین و دفتر توسعه توزیع شده،برای پذیرش بهتر این موضوع پرداخته اند.

منبع:cointelegraph

 

برچسب‌ها

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.