افزایش طول عمر با هوش مصنوعی

پژوهشگران انگلیسی موفق شدند گامی بزرگ در جهت ساخت داروهایی بردارند که روند پیری را کند می‌کند. آن‌ها یک مدل هوش مصنوعی ساخته‌اند که ترکیبات شیمیایی را اسکن کرده و پایداری ترکیبات را برای استفاده در داروهای جدید ضدپیری مشخص می‌کند.

محققان دانشگاه سوری (Surry) مدل جدید خود را با داده‌های اطلاعات بدست آمده از پایگاه داده‌ای DrugAge آموزش دادند. هدف این مدل پیش‌بینی ترکیب شیمیایی‌ای بود که می‌توانست طول عمر کرم سینورابدیتیس الگانس (C. elegans) را افزایش دهد.

الگانس، یک کرمی است که متابولیسمی شبیه متابولیسم انسان دارد. از همین روی، این کرم برای مطالعه چاقی، دیابت و پیری استفاده می‌شود. از طرفی، به دلیل اینکه طول عمر کرم الگانس بسیار کوتاه است، می‌توان از آن برای بررسی تاثیرات داروهای ضدپیری استفاده کرد.

مدل هوش مصنوعی توانست سه ترکیب شیمایی را شناسایی کند که می‌توانند طول عمر کرم الگانس را ۸۰ درصد افزای دهند. این ترکیب‌ها عبارتند از: فلانوئیدها، اسیدهای چرب و ترکیبات آلی کربن دار موسوم به Organooxygen.

سوفیا کاپسیانی، یکی از محققان این پژوهش، معتقد است که پیری، از نظر علم پزشکی جدید، مجموعه‌ای از بیماری‌ها است و دانشمندان می‌توانند با استفاده از ابزارهای جهان دیجیتال، از جمله هوش مصنوعی، روند آن را کند کرده یا به مقابله با آن و بیماری‌های وابسته به آن بپردازند. او می‌گوید:

پژوهش ما از توانمندی هوش مصنوعی در شناسایی ترکیباتی با خواص ضدپیری پرده برداشته است

 

منبع: scitechdaily

برچسب‌ها

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.