نخستین اجلاس جهانی انجمن‌های ارز دیجیتال و فعالان بلاکچین در روز پنجشنبه برگزار می‌شود

نخستین اجلاس جهانی انجمن‌های ارز دیجیتال و فعالان بلاکچین در روز پنجشنبه برگزار می‌شود

اولین اجلاس جهانی انجمن‌های ارز دیجیتال دنیا و فعالان عرصه بلاکچین با عنوان “تکنوبلاک” با حضور فعالان ایرانی و نمایندگان کشورهایی مانند روسیه و ترکیه در روز پنجشنبه مورخ ۱۳ مرداد ماه برگزار می‌شود.

موضوعات کنفرانس تکنوبلاک پیرامون ساماندهی، توسعه فناوری، استخراج و تبادل صورت می‌گیرد. لازم به ذکر است که نشست خبری این کنفرانس، روز گذشته در مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با حضور جمعی از صاحبنظران این عرصه دیجیتال برگزار شد. رییس نشست خبری کنفرانس تکنوبلاک، خسروپور، در ابتدای جلسه بیان کرد:

پیش از این با نمایندگان روسیه در مورد اقتصاد دیجیتال، تکنولوژی بلاکچین مذاکره، نشست و همکاری‌ داشته‌ایم. این رویداد به منظور توسعه فناوری و تسهیل همکاری‌های بین‌المللی در حوزه اقتصاد دیجیتال صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت که بر اساس تدابیری که اتخاذ شده، ما در پی این ایجاد همکاری‌های بین المللی با کشورهای منطقه در این عرصه دیجیتال هستیم. امیدواریم در نشست روز پنجشنبه به سرفصل‌های مشترک و دقیقی دست یابیم.

لازم به ذکر است که روسیه و ایران سابقه همکاری دو ساله‌ای در حوزه اقتصاد دیجیتال با یکدیگر داشته‌اند. همچنین پیش از این پیشنهادی مبنی بر همکاری دو کشور با ایجاد یک کارگروه مشترک در حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح شده بود.

سامان بیرقی دبیر کنفرانس تکنوبلاک بیان داشت که غیر از سخنرانی‌ها، دو پنل خواهیم داشت که در آن‌ها در مورد قانون‌گذاری و ساماندهی و همچنین فرصت‌ها و چالش‌‌های پیش رو برای تکنولوژی بلاکچین صحبت خواهد شد. محورهای کنفرانس در چهار بخش سامان‌دهی، توسعه فناوری، استخراج و معاملات خواهد بود.

نمایندگان روسیه در کنفرانس خبری تکنوبلاک

آنتون تکاچف، عضو پارلمان روسیه در خصوص چشم‌انداز خود در رابطه با همکاری بین دو کشور گفت:

در حال حاضر، روسیه به دلیل تحریم‌ها، وضعیتی که ایران مدت‌ها داشته است را تجربه می‌کند. از این رو روسیه می‌تواند از تجربیات ایران در زمینه تحریم‌ها استفاده کند تا بتواند در مقابل تحریم‌های اروپا و آمریکا بایستد. هدف ما این است که در سطح بین‌المللی و در زمینه فناوری، با ایران همکاری‌های مشترکی داشته باشیم. با توجه به اینکه سوئیفت برای ما تحریم شده، ما باید همکاری خود را شروع کرده و از تجربیات هم در زمینه بلاکچین و فایننس تکنولوژی استفاده کرده و اهداف اقتصادی خود را پیش ببریم.

الکساندر براژنیکوف، رییس انجمن راکیب روسیه نیز بیان کرد:

من به عنوان نماینده راکیب امیدوارم این کنفرانس به عنوان پل محکمی بین ایران روسیه برای روابط اقتصادی مشترک بین دو کشور و ایجاد اکوسیستم مناسب برای این کار باشد. من برای این همکاری آینده روشنی می‌بینم و با توجه به اینکه هر دو کشور پرجمعیت است، در زمینه ارزهای دیجیتال، معاملات دیجیتال و توکن‌های غیرمثلی می‌توانیم همکاری خوبی داشته باشیم.

رییس انجمن راکیب روسیه اظهار داشت:

اکنون شرایط در ایران مساعد است و می‌توانیم با هم یک سیستم پرداخت بین‌المللی مخصوص به خود را ایجاد کنیم تا دیگر وابستگی به ارزهای بین‌المللی نداشته باشیم و از ارز داخلی خود استفاده کنیم و بهره ببریم.

وی تاکید که وظیفه اصلی ما ایجاد یک بستری امن و مطمئن در عرصه ارزهای دیجیتال و صنعت بلاکچین است تا به مردم خود و دنیا نشان دهیم که می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

مدیرعامل انجمن بلاکچین ایران: هدف ما باید منفعت‌رسانی به مردم باشد

عباس آشتیانی، مدیرعامل انجمن بلاکچین ایران در نشست خبری کنفرانس تکنوبلاک اذعان داشت:

تاثیر اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی کشورها امروزه به خصوص بعد از شیوع ویروس کرونا به میزان قابل توجهی افزایش یافته و مهم‌ترین ارکان آن به خصوص بلاکچین و ارزهای دیجیتال در حال حاضر بر هیچ کس پوشیده نیست. اهدافی که انجمن بلاکچین ایران در این کنفرانس پیگیری خواهد کرد، ایجاد یک بستر ارتباطی پایدار بین کسب و کارهای تخصصی دو کشور، شکل‌دهی و تقویت اکوسیستم مشترک بین دو کشور و در گام بعدی گسترش این اکوسیستم و همکاری مشترک به کشورهای منطقه است. در نهایت ما باید بتوانیم منافع را به مردم کشور خود برسانیم.

رضا قربانی عضو هیات مدیره نصر تهران در این نشست گفت:

ما در سازمان نظام صنفی از کسانی که به نوعی  به موضوع و رگولاتوری بپردازند حمایت می‌کنیم. سه بحث اصلی در این زمینه وجود دارد که بحث رگولاتوری، اقتصادی و امنیتی است. ما در بدنه صنف از هر نوع همکاری و تعامل بین‌المللی با کشورهای منطقه حمایت می‌کنیم و امیدواریم این تعامل، کمک کند که مساله رگولاتوری ارزهای دیجیتال در ایران بهبود پیدا کند.

سید امید علوی، رییس هیات مدیره انجمن بلاکچین ایران گفت:

با توجه به مشکلی که ما در شبکه برق در طول هفت سال گذشته داشته‌ایم و اشتیاقی که روسیه به ایجاد نیروگاه‌های بزرگ در ایران دارد، اکنون ترکیب بلاکچین و استفاده از صنعت استخراج ارزهای دیجیتال با ایجاد نیروگاه برای روسیه جذابیت دارد. مهم‌ترین بخش در کشور ما در حال حاضر، ایجاد یک پل ارتباطی برای تسهیل مراودات تجاری و اقتصادی است تا مردم دو کشور بتوانند از آن بهره ببرند.

حسین اسلامی، رییس نصر تهران در خصوص اهداف و برنامه همایش و فرصت‌هایی که پیش روی دو کشور است اذعان داشت:

تکنولوژی بلاکچین، رفتارهای تکاملی و تهاجمی دارد. اکنون نه تنها در بخش توکن‌های غیرمثلی و ارزهای دیجیتال، بلکه در دنیای متاورس نیز این موضوع را می‌توانیم مشاهده کنیم.

در پایان محمدمهدی شریعتمدار، عضو انجمن فین‌تک ایران بیان کرد:

کشورهای آسیایی، پیشرفته‌ترین محصولات را در زمینه اقتصاد دیجیتال دارند. رویکرد ایران در فضای بلاکچین، به این صورت بوده که حاکمیت به بخش خصوصی اجازه داده توسعه خود را انجام دهد و این تقریبا بالغ‌ترین رویکرد در جهان است.

منبع: eghtesadonline

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.