طعنه جامعه کریپتو به سیستم عامل ویندوز و قطعی اخیر آن

طعنه جامعه کریپتو به سیستم عامل ویندوز و قطعی اخیر آن

اعضای جامعه کریپتو در 19 ژوئیه در رسانه‌های اجتماعی با ابراز پیروزی به تمسخر شرکت مایکروسافت و قطعی سیستم عامل آن، یعنی ویندوز پرداختند. زیرا بلاکچین‌هایی مانند بیت کوین و اتریوم در طول یکی از بزرگترین قطعی‌های فناوری اطلاعات در تاریخ همچنان در حال اجرا بودند.

اختلال جهانی در پی قطعی سیستم عامل ویندوز

از ابتدای روز جمعه خبرهایی مبنی بر قطعی سیستم عامل ویندوز در سطح جهانی از سوی بسیاری از سازمان‌ها به گوش رسید. تقریباً اکثر خطوط هوایی، شرکت‌های رسانه‌ای، خرده‌فروشان، بازارهای بورس و بانک‌ها با اختلال مواجه شده‌بودند. ماجرا از این قرار بود که شرکت امنیت اطلاعات ابری کراوداسترایک (CrowdStrike) که برای مایکروسافت سرویس‌دهی می‌کرد، در به‌روزرسانی محتوا دچار نقض شده‌بود. همین امر باعث شد بسیاری از دستگاه‌های دارای سیستم عامل ویندوز در یک حلقه بازراه‌اندازی (RESTART) گیر کنند. این دستگاه‌ها در صفحه‌ای که به عنوان ‘صفحه آبی مرگ’ معروف است (صفحه خطای معروف ویندوز) به دام افتاده‌بودند.

علیرغم تعطیلی بسیاری از دادگاه‌های حقوقی، ارائه‌دهندگان خدمات بهداشتی، خطوط هوایی و سایر خدمات اجتماعی ضروری، کاربران همچنان قابلیت انجام تراکنش در شبکه‌های کریپتو و بلاکچین را داشتند. این امر باعث شد بسیاری از کاربران ارزهای دیجیتال به این غول فناوری دنیای امروز طعنه بزنند.

جف گارزیک، توسعه‌دهنده بیت کوین کور و لینوکس، به این قطعی‌های گسترده در سرویس‌های متمرکز اشاره کرد، در حالی که بلاکچین‌ها به خوبی کار می‌کردند. او در پستی در پلتفرم رسانه اجتماعی X، اعلام کرد: «قطعی جهانی فناوری اطلاعات: لینوکس، بیت کوین و اتریوم تحت تأثیر قرار نگرفتند».

جیمسون لوپ، یکی از بنیانگ‌ذاران سرویس کیف پول چند امضایی بیت کوین به نام کاسا، نیز در مورد این خبر صحبت کرد. لوپ اظهار داشت: «قطعی‌های عظیم زیرساختی که در حال حاضر در سطح جهانی اتفاق می‌افتد، مثال واضحی از این است که چرا نرم‌افزار نود بیت کوین به‌طور خودکار به‌روزرسانی نمی‌شود.» وی اضافه کرد که “به روزرسانی‌های خودکار باعث ریسک سیستمی می‌شوند.”

سناتور طرفدار ارزهای دیجیتال، سینتیا لومیس همچنین خاطرنشان کرد که بلاکچین‌ها همچنان فعال و برقرار هستند. “آیا می‌دانید چه نوع ارزی تحت تاثیر قطعی‌های گسترده سایبری قرار نگرفته‌است؟” او پاسخ داد: «بیت کوین». لومیس پست خود را با «Vires in Numeris» به پایان رساند. یک عبارت لاتین به معنای «قدرت در اعداد»، که ظاهراً به هزاران نود اعتبارسنجی اشاره دارد که تراکنش‌های بیت کوین را تأیید می‌کنند.

منبع: cointelegraph

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.