رئیس بانک مرکزی: تفکیک حساب‌های تجاری و غیرتجاری در ۱۵ بانک اجرا شد

رئیس بانک مرکزی: تفکیک حساب‌های تجاری و غیرتجاری در ۱۵ بانک اجرا شد

محمدرضا فرزین، رییس کل بانک مرکزی، در آیین عملیاتی‌شدن طرح تفکیک حساب‌های تجاری و غیرتجاری خواستارپیوستن تمامی بانک‌ها به این طرح در کوتاه‌ترین زمان ممکن شد.

به گزارش ایرانیتال به نقل از خبرگزاری تسنیم و روابط عمومی بانک مرکزی، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی در مراسمی که از مجلس شورای اسلامی و مدیران عامل بانک‌ها نیز حضور داشتند با بیان اینکه هم اکنون 15 بانک به طرح تفکیک حساب‌های تجاری و غیر تجاری پیوسته‌اند، افزود: پنچ بانک دیگر نیز در آستانه پیوستن‌به این طرح هستند و سایر بانک‌ها نیز باید در اسرع وقت به این طرح بپیوندند.

وی افزود: فقدان نظام شناسایی و عدم شناخت کافی از فعالان حقیقی و غیر حقیقی اقتصادی همواره یکی از مشکلات کشور در نظام تصمیم گیری بوده‌است به گونه‌ای که در هنگام ورود به هر بخشی از اقتصاد اعم از مالیات ستانی یا توزیع یارانه یا اعطای تسهیلات با این مسئله مواجه هستیم که شناخت دقیقی از وضعیت موجود وجود ندارد، روندی که هم احتمال خطا و هم فساد را افزایش می‌دهد.

رئیس کل بانک مرکزی اولویت طرح‌های اقتصادی کشور را شناسایی و شفافیت اطلاعات اقتصادی و دسترسی به اطلاعات اقتصادی افراد حقیقی و حقوقی دانست و تاکید کرد: سرمایه گذاری در این بخش در نهایت به افزایش بازدهی در اقتصاد منتهی خواهد شد.

فرزین رشد اقتصادی و تسهیل برای کسب و کارها، حفظ ارزش پول و ایجاد شفافیت و مبارزه با پولشویی را از جمله اهداف این طرح برشمرد و افزود: این طرح در راستای اجرایی شدن ماده (10) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان (مصوب آذر سال 1398 مجلس شورای اسلامی) نیاز به ایجاد یک زیرساخت در شبکه بانکی و بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی بود. سامانه سیاح بانک مرکزی به عنوان پایگاه‌داده حساب‌های بانکی، نقش محوری در این زیرساخت را دارد.

منبع tasnimnews.com

مطالب پیشنهادی

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب پر بازدید

.

ریپل چیست؟
ریپل چیست؟
ریپل یکی از معروف‌ترین ارزهای دیجیتال با سرعت تراکنش بالا و هزینه انتقال بسیار است.…
فهرست