اندریسن هوروویتز یک سیستم رأی‌گیری با قابلیت مخفی‌کردن هویت در شبکه اتریوم معرفی کرده است

اندریسن هوروویتز یک سیستم رأی‌گیری با قابلیت مخفی‌کردن هویت در شبکه اتریوم معرفی کرده است

صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر اندریسن هوروویتز (Andreessen Horowitz)، یک مجموعه کد در زبان برنامه‌نویسی سالیدیتی (Solidity) اتریوم منتشر کرده‌است که می‌تواند برای رأی‌گیری با هویت مخفی در این شبکه استفاده شود.

این مجموعه کد که «سیکادا» (Cicada) نامیده می‌شود، از افشای انتخاب یک رأی‌دهنده تا قبل از پایان رأی‌گیری جلوگیری می‌کند. بر اساس یک پست وبلاگی در ۲۴ می از مهندس این شرکت مایکل ژو، هنگامی که سیکادا با سیستم‌های عضویت در گروه مبتنی بر دانش صفر مانند سمافور (Semaphore) ترکیب شود، می‌تواند هویت رأی‌دهنده را برای همیشه پنهان کند. ژو اظهار داشت که سیکادا متکی بر “پازل‌های قفل زمانی” است. نوعی رمزنگاری که به کاربران اجازه می‌دهد داده‌های مخفی را رمزگذاری کنند که تنها پس از گذشت یک دوره زمانی خاص قابل رمزگشایی هستند.

این پازل‌ها از سال 1996 وجود داشته‌اند. اما قبل از سال 2019، کاربران را ملزم می‌کردند که داده‌های مخفی خود را پس از سپری‌شدن یک دوره زمانی خاص فاش کنند. در سیستم‌های رای‌گیری، این امر می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی شود، زیرا درصورت آفلاین‌شدن کاربران قفل موردنظر رمزگشایی نمی‌شود و از قابل شمارش‌بودن همه آرا جلوگیری می‌کند. در سال 2019، مفهوم پازل‌های قفل زمانی «هم‌شکل» توسط رمزنگاران جولیو مالاولتا و آراویند تیاگاراجان ارائه شد. این امر باعث شد که پازل‌ها با هم جمع شوند تا یک پازل نهایی تولید شود که حل آن بسیار ساده‌تر از مجموع پازل‌های فردی بود. پازل نهایی تنها مجموع ارزش‌های فردی را نشان می‌دهد بدون اینکه ارزش‌های فردی این مجموع را آشکار کند.

اندریسن هوروویتز می‌گوید سیکادا از این پازل‌های هم‌شکل استفاده می‌کند که حتی در صورت آفلاین بودن کاربران، امکان شمارش آرا را فراهم می‌کند.

منبع cointelegraph.com

لینک مطلب:

کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مطالب پر بازدید

.